De kleinste zakloze stofzuiger van Miele

Compact design – efficiënte technologie 
Met de kleinste zakloze stofzuiger Boost CX1 van Miele geniet u niet alleen van de beste reinigingsprestaties, maar ook van een compact design. De stofzuiger is erg makkelijk te hanteren en u kunt hem heel comfortabel manoeuvreren. Dankzij de smalle afmetingen biedt hij ook in kleine woningen een onberispelijke hygiëne en zuiverheid. U kunt de Boost CX1 heel eenvoudig overal opbergen. Zo is hij in een mum van tijd klaar voor gebruik. Parket, laminaat of tapijt, de kleinste zakloze stofzuiger van Miele presteert opperbest op elke ondergrond. Een uiterst doeltreffend filtersysteem zorgt voor maximale hygiëne. Dankzij de opvallende in het design passende wielen past deze stofzuiger perfect in elke woonomgeving.
TrackDrive – Volgt u op de voet 
Dankzij de zijdelings geplaatste wielen is de Miele zakloze stofzuiger Boost CX1 bijzonder comfortabel te hanteren. Hij volgt u op de voet bij het manoeuvreren en zonder kantelgevaar. Dit is vooral een groot voordeel in kleine woningen. Tijdens het rondrijden botst de Miele stofzuiger niet tegen meubels of deurstijlen. Zo zorgt TrackDrive ervoor dat uw interieur altijd gespaard blijft en uw vloer grondig en zacht wordt gereinigd.
Veilig plaatsen op traptreden
Wilt u de Miele stofzuiger ook op trappen plaatsen? Dankzij de zijdelings aangebrachte wielen van de Miele Boost CX1 is dat geen probleem. TrackDrive voorkomt dat de stofzuiger zijdelings naar beneden rijdt, zo kunt u de Miele stofzuiger probleemloos op elke trap plaatsen. Dat is bijzonder handig als u tussendoor nog andere dingen wilt doen of gewoon uw handen vrij wilt houden. Dankzij het compacte design vormen ook smalle trappen geen probleem.
Gerecycleerd filtermateriaal – Voor het milieu 
Bij Miele is duurzaam handelen een vanzelfsprekende traditie. Daarom wordt het kader van de Hygiëne AirClean Filter van de zakloze stofzuiger Boost CX1 van gerecycleerde kunststof gemaakt. Dat zorgt niet alleen voor maximale hygiëne, maar draagt ook nog eens bij aan de verbetering van de ecobalans. 
Sterke luchtstroom voor de beste resultaten 
Dankzij de innovatieve Vortex-technologie behaalt de Miele stofzuiger Boost CX1 een uiterst snelle luchtstroom van meer dan 100 km/u. De zakloze stofzuiger beschikt hierdoor over een eersteklasreinigingsprestatie voor uitstekende zuigresultaten. Ondanks het compact formaat neemt hij zowel grof als fijn stof perfect op. Zo geniet u altijd van perfecte hygiëne in uw woning.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld