Over ons

Al meer dan 60 jaar, gespreid over 2 generaties, staat Miele Center Dekempe garant voor perfecte service en kwaliteit. Wij bezorgen u de juiste informatie, bespreken voor- en nadelen, zodat u gemakkelijk de juiste keuze kunt maken voor uw Miele toestellen.

Hiervoor maken wij nog de nodige tijd vrij. Daarom vragen wij u om een afspraak te maken zodat wij u ongestoord kunnen begeleiden.

Onze service

Met de aankoop van een Miele-toestel hebt u gekozen voor duurzaamheid en de beste kwaliteit. En als u toch ondersteuning nodig hebt, helpen wij u graag verder. Miele Dekempe beschikt over het meest uitgebreide gamma aan originele Miele onderdelen, zodat wij u onmiddellijk kunnen helpen en de beste service kunnen garanderen.
Iets niet duidelijk, ons team staat klaar om u van de nodige tips te voorzien en hulp te bieden waar nodig, Gaat er toch iets fout dan kunnen wij heel snel een herstelling uitveren. Onze techniekers werken uitsluitend aan Miele toestellen en worden daarvoor op regelmatige tijdstippen bijgeschoold.

Twee generaties aan Miele ervaringen.

De juiste informatie bekomen en de juiste toestellen kiezen is een van onze service.
Hiervoor nemen we de nodige tijd voor vrij en vragen wij u om een afspraak te maken zodat wij ongestoord u kunnen begeleiden.

Beleef onze showroom

Onze geschiedenis

2015

de winkel werd verbouwd op onze locatie aan de Brugse Steenweg naar een compleet nieuwe winkelervaring.

2023

Miele Center Dekempe is nog steeds een gevestigde waarde tot op heden.