Wat verwacht u van uw stofzuiger?

Eerste klasse op houten vloeren: De Parquet
Dankzij de behoedzame parketborstel is de Parkett& Co. ideaal voor het stofzuigen van kwetsbare harde vloeren.
99,999% schone lucht*: Allergy
De Miele Allergy ontdoet niet alleen alle vloeren betrouwbaar van pollen, mijten en andere allergenen. De HEPA-13-filter* zuivert zelfs de binnenruimte: Meer dan 99,999% van de deeltjes* wordt bij het stofzuigen uit de lucht gefilterd, zelfs fijnstof. Mensen met een allergie kunnen eindelijk weer ademhalen!
Het model voor alle dierenliefhebbers: Cat & Dog
Met de turboborstel verwijdert de Cat & Dog alle haren en pluisjes van tapijten en vloerkleden. Bovendien worden onaangename geurtjes in de Complete C3 van de Active AirClean filter effectief geneutraliseerd, opdat ze zich niet verder kunnen verspreiden.
Thuis op alle soorten vloerbedekking: TotalCare
Met behulp van omvangrijk toebehoren lost de Total Care vrijwel elk reinigingsprobleem op – een echte allrounder.
Maatoplossingen voor bijzondere wensen
Voor bijzondere woon- en leefsituaties zijn individuele oplossingen nodig. Miele wil uw persoonlijke eisen aan hygiëne in huis zo perfect mogelijk vervullen. Daarom biedt Miele van verschillende stofzuigermodellen speciale uitvoeringsvarianten.Met de originele accessoires van Miele kunt u uw Miele stofzuiger ook aanpassen aan veranderende behoeften: zoals bij het krijgen van een huisdier, voor nieuwe vloerbedekkingen of bij allergieën voor huisstof.
Fluisterstil: Silence
Met slechts 64 dB is de Complete C3 Silence de stilst werkende stofzuiger in het assortiment van Miele. Deze waarde wordt gerealiseerd door een bijzondere geluiddemping van de ventilator en het geluidsreducerende Silence AirClean-filter.
Eenvoudige reiniging van de vloer: Comfort
Dit is de meest comfortabele Miele stofzuiger: alle belangrijke functies kunt u gemakkelijk met de afstandsbediening op de handgreep besturen. En dankzij Dynamic Drive-zwenkwieltjes manoeuvreert u de Miele Comfort uiterst eenvoudig.
Perfect bij vloerbedekking: Electro
Wil u vooral vloerbedekking en vloerkleden reinigen? Dan is de Miele Electro een zeer goede keuze. Dit model is de krachtigste Miele stofzuiger en uitgerust met een speciale elektrische borstel.
volgens EN 60312-1volgens EN 1822/2011Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld