Exclusieve koffiemelanges voor subtiel genot

Verheug u op heerlijk koffiegenot: daarvoor is niet alleen de juiste bereiding beslissend, maar ook de kwaliteit van de koffie. Daarom hebben wij vier eigen melanges gecreëerd die speciaal zijn afgestemd op Miele-koffieautomaten. Daarmee zet u van espresso tot latte macchiato uw koffiespecialiteit altijd met de passende koffie. De koffiesoorten van Miele worden met veel fingerspitzengefühl geproduceerd uit bijzonder hoogwaardige hooglandse bonen die behoedzaam worden gebrand in een trommelbrander in een privébranderij. Het resultaat is een harmonische en merkbaar aromatische koffie, die zorgt voor een verrassende geur- en smaakbeleving. Al onze koffiesoorten zijn Fairtrade en bio-gecertificeerd* en kunnen in de online shop van Miele worden besteld.
Miele Black Edition One for all
Hiermee lukken uw koffiespecialiteiten altijd het beste: de Miele Black Edition One for all is vol van smaak en verrast met een bescheiden fruitige nuance. Daarmee kunt u de melange van 100% Arabica veelzijdig gebruiken, van Café Crema tot alle koffiespecialiteiten met melk.
Miele Black Edition Café Crema
Geconcentreerd genot: in de Crema van de Café Crema bereikt het aroma zijn hoogtepunt. Met onze speciale melange met zijn lichte en uitgebalanceerde aroma creëert u een volle smaak, begeleid door een bloemige fruitigheid. Vanzelfsprekend van 100% Arabica.
Miele Black Edition Espresso
Een typisch aroma, nieuwe interpretatie: met de Miele Black Edition espresso creëert u pittige en bijzonder aromatische espresso's. De melange: intense smaak met kruidige, chocoladetint: gecreëerd uit Robusta- en Arabica-bonen.
Miele Black Edition Decaf
Met de Miele Black Edition Decaf geniet u zonder cafeïne van alle specialiteiten op het hoogste niveau. Door een speciaal biologisch procédé wordt de cafeïne heel voorzichtig uit de koffiemelange gehaald. Het aroma blijft, u proeft 100% Arabica, Fairtrade en bio-gecertificeerde koffie* zoals al onze koffiesoorten.
DE-ÖKO-001 niet EU-landbouwKenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld