Een innovatief maalsysteem voor het perfecte genot

Nieuw maal- en koffiezetsyseem AromaticSystemFresh*: het is stil en het aroma blijft behouden
Met ons innovatieve kegelmaalsysteem geniet u opnieuw van koffie: het bijzondere behoud van het aroma is mogelijk door de constructie van hoogwaardig, afwasbaar staal. Het maalsysteem is erg stil en zorgt voor ongestoorde koffiemomenten. Een verdere ontwikkeling zorgt voor uniek genot: het maalsysteem bevindt zich direct boven de zeteenheid, daarom blijft er in het maalsysteem geen koffie achter van een vorig gebruik van de koffie-automaat. Wanneer u van vakantie terugkomt, kunt u zo direct van uw koffie van vers gemalen bonen genieten. Met deze verdere ontwikkeling hebben wij een perfect op elkaar afgestemd systeem gecreëerd, waarbij u gegarandeerd kunt genieten van een unieke koffiebeleving.
Altijd de passende bonensoort bij de hand
Espresso smaakt het best wanneer deze van espressobonen wordt gemaakt, u geniet pas van een Café Crema als deze van Café Crema-bonen is gemaakt: met CoffeeSelect heeft u altijd de passende bonensoort voor de door u uitgekozen koffie bij de hand. Klassieker of lievelingsblend: u vult de gewenste soorten gewoon in de drie aparte houders met inhoud 210 g, 180 g en 150 g;

wanneer u koffie wilt zetten, kiest u dan gewoon handmatig de daarbij passende soort. Of u wijst permanent de gewenste bonen toe aan een koffiespecialiteit door deze op te slaan, uw koffieautomaat kiest automatisch de juiste houder. U geniet altijd van een kopje zuivere koffie, want door AromaticSystemFresh blijven er geen resten van de vorige koffiesoort in het systeem achter wanneer er wordt gewisseld. Zo kunt u op eenvoudige, comfortabele en vetrouwde wijze van uw perfecte kopje koffie genieten. En wij vernieuwen ook steeds: ons assortiment Miele koffiebonen wordt bij de invoering van CoffeeSelect verder uitgebreid met drie uitgeselecteerde soorten.
afhankelijk van het model – alleen CM 7750Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld