Voor welke ontwerplijn hebt u een voorkeur?

Wilt u genieten van het aroma van vers gemalen bonen? Uit alle koffiebonen ter wereld zelf uw persoonlijke favoriet kiezen? Dan zijn de vrijstaande Miele-koffiemachines CM6 en CM7 precies wat u zoekt. U stemt alle instellingen van het toestel precies af op uw smaak. Deze vrijstaande Miele-toestellen kunt u vrijwel overal in uw keuken neerzetten, maar ook bijvoorbeeld in de woonkamer of serre, waar u maar wilt genieten van heerlijk geurende koffie.
De CM7
De Miele CM7 is gemaakt voor fijnproevers – ook het design. De nobele behuizing is ontworpen met een duidelijk ontwerp in de stijl van een klassieke filterhouder. De puristische uitstraling en hoge kwaliteit van het materiaal maken de CM7 tot een pronkstuk in de keuken en op kantoor. Het koffiezetapparaat is verkrijgbaar in fijn obsidiaanzwart en elegant briljantwit.
CM Touch-bediening
Door de comfortabele CM Touch-display is de CM7 bijzonder eenvoudig te bedienen. Met een paar tikken kiest u uw lievelingsdrankje en past u het aan uw eigen wensen en smaakvoorkeur aan. De display is vanwege de duidelijke en toch subtiele witte letters op een zwarte achtergrond altijd zeer goed te lezen en tegelijkertijd zeer stijlvol.
De CM6
Ook de compactere CM6 overtuigt met een elegant design. Het design is zeer aantrekkelijk en daarmee een pronkstuk in iedere keuken. Kies uit de kleuren obsidiaanzwart, lotuswit of grafietgrijs.
DirectSensor-bediening
Een fraaie blikvanger is het centrale TFT-display met hoge resolutie. Door de overzichtelijke bedieningselementen is de navigatie door het menu zeer eenvoudig en intuïtief. U kiest uw favoriete koffiespecialiteit door één van de vier symbolen aan te tippen.
De CM5
De nieuwe CM5-serie overtuigt van binnenuit met innovatieve technologie en aan de buitenkant met een exclusief ontwerp. Of het nu subtiel grafietgrijs, klassiek obsidiaanzwart of pittig braambesrood is: het compacte volautomatische koffiezetapparaat biedt voldoende ruimte om uw individualiteit te ontplooien. Voor nog meer extravagantie zorgen de varianten grafietgrijs en rosegoud met exclusieve PearlFinish.
Edel matzwart – Het volledige front van ons Premium-model CM 7750 is vervaardigd van zwart gegalvaniseerd aluminium. Een ongeëvenaard mooi en uniek karaktervol oppervlak dat absolute kwaliteit uitstraalt. Gegalvaniseerde fronten betoveren bij de CM 7350 ook in aluminium en bij de CM 7550 in CleanSteel.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld