Geniet met alle zintuigen van koffie

Of u nu kiest voor een ingebouwd of volautomatisch koffiezetapparaat van Miele: de pure koffiebeleving met unieke momenten van genot is gegarandeerd. Onze volautomatische koffiezetapparaten perfectioneren de bereiding van diverse koffiespecialiteiten door een perfect op elkaar afgestemd systeem. U kunt het zien, ruiken, voelen, horen en natuurlijk ook uitstekend laten smaken.

De kwaliteit is doorslaggevend, van de koffieboon tot in het kleinste technische detail. De buitengewoon stille roestvrijstalen kegelvormige koffiemolens verwerken de bonen zo voorzichtig dat ze hun volle aroma tijdens het zetten kunnen ontplooien. Welke koffiespecialiteit u ook kiest, alle parameters zijn bij de volautomatische koffiezetapparaten van Miele ideaal op elkaar afgestemd, maar kunnen ook worden aangepast naar individuele wensen.

U geniet van dit comfort met elke druk op de knop en elke slok van uw koffiespecialiteit. U hebt ook een vrije smaakkeuze in het ontwerp van uw automatische Miele-koffiezetapparaat, die verkrijgbaar is in vele kleuren.
Daarom is er een speciale koffie van Miele: de Black Edition N°1. De mix van zorgvuldig geselecteerde, Zuid-Amerikaanse Arabica-bonen is speciaal afgestemd op onze koffiezetapparaten.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld