De innovatie voor de beste resultaten

Miele zorgt voor een revolutie in wassen: geen ander systeem voor vloeibare wasmiddelen wast zowel witte als gekleurde was zo grondig schoon als het 2-fasensysteem van Miele. Dit wordt door uitgebreide tests bewezen. Het geheim van de uitstekende wasprestaties ligt in de twee vloeibare wasmiddelcomponenten UltraPhase 1 en UltraPhase 2: deze worden vanuit aparte houders op het ideale moment gedoseerd tijdens het wasproces. Het grote voordeel van dit doseerprincipe: voor het eerst kunt u met vloeibaar wasmiddel niet enkel gekleurde, maar ook witte was perfect wassen. Een revolutie in wassen, want traditionele wasmiddelen bevatten geen bleekmiddel. Dit lukt enkel het 2-fasensysteem van Miele, die de nodige ingrediënten voor een stralende was op verschillende tijdstippen doseert.
TwinDos*
Zorg altijd voor perfecte resultaten: dankzij het innovatieve doseersysteem TwinDos®* wordt het geïntegreerde wasmiddel UltraPhase 1 en 2 geheel automatisch gedoseerd en u bespaart tot wel 30% wasmiddel in vergelijking met handmatig doseren.
UltraPhase 1 garandeert dat zowel het witte als het gekleurde wasgoed perfect schoon wordt. Met UltraPhase 2 wordt het bleekmiddel op het optimale tijdstip toegevoegd aan het wasproces om ook hardnekkige vlekken volledig te verwijderen.
Om de gevoelige huid te beschermen, zijn onze Ultra Phase 1 en 2 nu ook verkrijgbaar als Sensitive-wasmiddel:
het is volledig vrij van kleur- en geurstoffen. Dat geeft uw huid de rust die het verdient en allergieën zijn geen probleem. En de was? Optimaal gereinigd en goed onderhouden, daar kunt u ook op rekenen.
Patent: EP 2 784 205Patent: EP 2 784 205Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld