Voor elke smaak 

Hoe u uw toestellen ook plaatst: ze zijn altijd in harmonie. U blijft flexibel – uw keukendesign consequent: de perfect op elkaar afgestemde toestelfronten creëren altijd een harmonieus totaalbeeld, hoe de toestellen ook worden gerangschikt. Combineer ze horizontaal in het Panoramadesign, verticaal in het Towerdesign, in T-design of gecentreerd in het CubiQ-design. Heel flexibel en precies passend bij uw ruimte en gebruikseisen. 
Panorama-design
Helemaal op één lijn. Met de horizontale rangschikking op ooghoogte heeft u overal het beste zicht op en maximaal comfortabele toegang tot alle toestellen. Esthetisch overtuigend: de elegante serie in uw keukenvormgeving.
T-design
Open voor alles. Mag het iets meer zijn? Met het T-design geeft u vijf toestellen een symmetrische vormgeving. Ernaast en erboven blijft veel ruimte voor uw keukenmeubels.
Tower-design
Perfect in de hoogte. Oven, stoomoven of combi-toestel: in het Towerdesign creëert u een effectieve vormgeving en goede inzetbaarheid van uw toestellen.
CubiQ-design
Combineren met extra focus. Alles goed in het zicht: met de vierkante vormgeving creëert u geconcentreerde passie voor koken – en een comfortabele bedieningshoogte van uw toestellen.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld