Nauwkeurige besturing en intuïtieve bediening

Alle toestellen van de nieuwe generatie zijn uitgerust met een bediening die gebaseerd is op een gedeelde logica. Zo is het display bijvoorbeeld altijd in het midden geplaatst – voor welk bedieningsvorm u ook kiest. Alle bedieningsconcepten maken gebruik van innovatieve displaytechnologie, die een hoge helderheid combineert met duurzaamheid en een hoge resolutie voor een duidelijke weergave. De aanraaktoetsen, ook wel sensortoetsen genoemd, zijn de hoeksteen van alle bedieningsconcepten. Via deze toetsen zijn functies die u vaak nodig hebt tijdens een bereiding, rechtstreeks toegankelijk.
M Touch
Met de innovatieve Touch-display is alles kinderspel: Het nieuwe M Touch-display werkt eenvoudig en logisch. Toestellen met dit bedieningsconcept zijn snel en intuïtief te bedienen via een simpele tik.Met een eenvoudige veegbeweging zoals op uw smartphone bladert u naar andere toetsen. U kiest de functies door ze één enkele keer aan te tippen. Het display met witte teksten en symbolen op een zwarte achtergrond geeft de informatie perfect zichtbaar weer. Informatie wordt in kleur weergegeven als dat het gebruik makkelijker maakt.
SensorTronic
Een 5-regelig TFT-display met aan weerszijden sensortoetsen geeft alle menu-inhoud overzichtelijk weer. Kenmerkend is de zeer gemakkelijk te begrijpen gebruikersbegeleiding.
DirectSensor
Met een eenvoudige druk op een van de symbolen links van het display kiest u de gewenste ovenfunctie. Het Touch-element rechts van het display dient voor de navigatie door de verschillende functies.
DirectControl
De gewenste ovenfunctie wordt gekozen via een klassieke draaiknop aan de linkerkant. Instellingen op het 4-regelige tekstdisplay, zoals temperaturen of tijden, worden gekozen met de rechterbedieningsknop en bevestigd via de sensortoetsen.
EasyControl
De bedieningselementen zitten op dezelfde manier in elkaar als bij DirectControl. Het enige verschil: Statusinformatie zoals tijdsinstellingen wordt weergegeven op een LCD-display van 7 segmenten.
Display met zeven regels
Het minimalistische display met zeven regels geeft op de stoomoven de temperatuur en de bereidingstijd aan. Door het aantippen van de geïntegreerde sensortoetsen maakt u een keuze en bevestigt u die.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld