Stoomovens

Overzicht van alle productvoordelen - Stoomovens

Highlights

Exclusief bei Miele

Automatisch koken menu 

Voor een complete maaltijd 

Meerdere componenten tegelijk klaarmaken: de temperatuur, bereidingstijd en volgorde worden automatisch bepaald. 

Meer informatie over 'Automatisch koken menu '
    Exclusief bei Miele

    Roestvrijstalen ovenruimte met lijnenstructuur 

    Professioneel uitgerust. 

    Hoogwaardig en makkelijk in gebruik: onze stoomovens zijn allemaal van een roestvrijstalen binnenruimte voorzien. 

    Meer informatie over 'Roestvrijstalen ovenruimte met lijnenstructuur '

    Grote ovenruimte, grote inhoud 

    Veel ruimte voor uw creativiteit 

    Maximale ruimte: diepe ovenruimte en grote inhoud voor de gelijktijdige bereiding van meerdere porties.

    Meer informatie over 'Grote ovenruimte, grote inhoud '
    Exclusief bei Miele

    DualSteam 

    Allround-talent voor gelijkmatige resultaten 

    De beste smaak: de stoom verdeelt zich gelijkmatig en snel – daardoor geniet u van optimale bereidingsresultaten. 

    Meer informatie over 'DualSteam '

    Automatische programma's 

    Moeiteloos naar het beste resultaat 

    Altijd perfect gaar: allerlei gerechten optimaal en gemakkelijk bereiden – met succesgarantie.

    Meer informatie over 'Automatische programma's '

    Sous-vide bereiden 

    Bereiding in een vacuüm 

    Voor een intensieve smaak : bij lage temperaturen worden gevacumeerde gerechten zeer behoedzaam bereid.

    Meer informatie over 'Sous-vide bereiden '
    Exclusief bei Miele

    Stomen onder druk 

    Gezond, smakelijk en snel 
    Alleen bij drukstoomovens

    Tijdbesparend en gezond: uw levensmiddelen zijn bij 101 °C tot 120 °C bijzonder snel gaar. 

    Meer informatie over 'Stomen onder druk '

    Bedieningsgemak

    Groot waterreservoir

    Eenvoudig in de omgang 

    De grote beladingscapaciteit van 1,5 liter maken ook langere bereidingen zonder onderbreking mogelijk.

    Meer informatie over 'Groot waterreservoir'

    Vele gebruiksmogelijkheden 

    Diverse mogelijkheden 

    Laat niets te wensen over: onze stoomovens bieden u een veelvoud aan toepassingsmogelijkheden. 

    Meer informatie over 'Vele gebruiksmogelijkheden '
    Exclusief bei Miele

    Gepatenteerde stoomreductie*

    Stoom afblazen 

    Veilig en comfortabel: u kunt de deur zonder storende stoomwolk openen en het gerecht er meteen uit halen. 

    Meer informatie over 'Gepatenteerde stoomreductie' EP1714083 US 8766143
    Exclusief bei Miele

    Automatisch koken menu 

    Voor een complete maaltijd 

    Meerdere componenten tegelijk klaarmaken: de temperatuur, bereidingstijd en volgorde worden automatisch bepaald. 

    Meer informatie over 'Automatisch koken menu '

    Liftdeur 

    Perfect afgestemd 
    Alleen bij drukstoomovens

    Elegante aankleding: het design van de liftdeur past optimaal bij het design van andere Miele-inbouwtoestellen. 

    Meer informatie over 'Liftdeur '

    Uittrekbare standplaats 

    Flexibele standplaats 
    Alleen bij drukstoomovens

    Handig voor ovenschalen: is de werkplaat niet meer nodig, dan kan het gewoon onder het toestel worden geschoven. 

    Meer informatie over 'Uittrekbare standplaats '

    Automatisch naar een lagere temperatuur 

    Geen ongepland doorkoken 
    Alleen bij drukstoomovens

    Gaar zoals gepland: aan het einde van het proces wordt de ovenruimte gekoeld om ongewild doorkoken te vermijden. 

    Meer informatie over 'Automatisch naar een lagere temperatuur '

    Bereidingsruimte

    Transparante deur 

    Alles in het zicht 

    Het beste zicht op het eten dankzij de handige transparante deur.

    Meer informatie over 'Transparante deur '
    Exclusief bei Miele

    Roestvrijstalen ovenruimte met lijnenstructuur 

    Professioneel uitgerust. 

    Hoogwaardig en makkelijk in gebruik: onze stoomovens zijn allemaal van een roestvrijstalen binnenruimte voorzien. 

    Meer informatie over 'Roestvrijstalen ovenruimte met lijnenstructuur '

    Grote ovenruimte, grote inhoud 

    Veel ruimte voor uw creativiteit 

    Maximale ruimte: diepe ovenruimte en grote inhoud voor de gelijktijdige bereiding van meerdere porties.

    Meer informatie over 'Grote ovenruimte, grote inhoud '

    Led-verlichting

    Het beste licht 

    Spot on: de ledspots verlichten de ovenruimte optimaal en zijn bovendien bijzonder energie-efficiënt.

    Meer informatie over 'Led-verlichting'

    Roestvrijstalen ovenruimte 

    Professioneel uitgerust 
    Alleen bij drukstoomovens

    Hoogwaardig en makkelijk in gebruik: onze stoomovens zijn allemaal van een roestvrijstalen binnenruimte voorzien. 

    Meer informatie over 'Roestvrijstalen ovenruimte '

    DirectWater plus 

    Altijd gebruiksklaar 
    Alleen bij drukstoomovens

    Meer comfort dankzij verswateraansluiting: niet meer zelf het waterreservoir vullen en legen.

    Meer informatie over 'DirectWater plus '

    Diverse gebruiksmogelijkheden

    Vis en zeevruchten

    Gezonde producten uit de zee: vis en zeevruchten worden perfect gegaard en behouden hun aroma en vorm.

    Yoghurt bereiden 

    Zelfgemaakt: in slechts 5 uur kunt u op 40 °C met de stoomoven uw eigen yoghurt maken. 

    Vlees

    Mals en sappig: vlees uit de stoomoven scoort met de intensieve eigen smaak.

    Inmaakglazen steriliseren 

    Ideaal voorbereid: u kunt glazen optimaal desinfecteren voor het inmaken van fruit etc. 

    Bijgerechten 

    Altijd erbij: aardappelen, rijst en pasta passen bij elk gerecht en leveren een hoge voedingswaarde. 

    Sous-vide-bereiden 

    Culinair genot: vacuüm bereid vlees, groenten of fruit zorgen voor de ultieme smaakbeleving.

    Desserts 

    Het beste komt als laatste: ook desserts kunt u op verschillende manieren bereiden in de stoomoven.

    Chocolade smelten 

    Zoete verleiding: op 90 °C smelt chocolade zonder te klonteren en te verbranden, voor taarten en koekjes. 

    Eieren koken 

    Zacht, gemiddeld of hard? Op 100 °C heeft u in enkele minuten uw perfecte eitje bij het ontbijt 

    Zuigflessen desinfecteren 

    In slechts 15 minuten kiemvrij: zuigflessen kunt u snel en ongecompliceerd bij 100 °C desinfecteren. 

    Verwarmen 

    Alsof het vers is: gerechten van de vorige dag kunnen in enkele minuten op 80–100 °C perfect worden geregenereerd 

    Gistdeeg laten rijzen 

    Luchtig en soepel: met deze alleskunner lukt ook gistdeeg; het rijst prima op 40 °C. 

    Sap bereiden 

    Maak lekker sap of gelei van fruit: door met stoom sap te bereiden, gebeurt dit op behoedzame wijze. 

    Groenten 

    Puur natuur: door de behoedzame bereiding in de stoomoven blijft de eigen smaak behouden en eet u zeer gezond. 

    Ontdooien 

    Zacht voor diepvriesproducten: deze kunt u behoedzaam op ca. 60 °C en dus onder ideale omstandigheden ontdooien.

    Blancheren 

    Optimale voorbereiding: blancheer fruit en groenten om ze daarna met de beste kwaliteit houdbaar te maken. 

    Inmaken 

    Lang houdbaar: fruit, groenten, vlees en worst kunnen met de stoomoven bijzonder makkelijk worden ingemaakt. 

    Soepen 

    Of romig of helder: soepen in talloze variaties zijn een geliefd voorgerecht. 

    Vochtige doekjes verwarmen 

    Verwen uw gasten: geef ze na het eten vochtige doekjes uit de stoomoven.

    Ontvellen 

    Eenvoudig verwijderd: tomaten, nectarines, amandelen en meer kunt u na 1–4 minuten in de stoomoven ontvellen. 

    Genot

    Exclusief bei Miele

    Warmhoudautomaat 

    Houdt bereide gerechten automatisch warm

    Niet meteen koud: de gerechten worden na einde van het bereiden nog 15 minuten automatisch warm gehouden. 

    Meer informatie over 'Warmhoudautomaat '
    Exclusief bei Miele

    DualSteam 

    Allround-talent voor gelijkmatige resultaten 

    De beste smaak: de stoom verdeelt zich gelijkmatig en snel – daardoor geniet u van optimale bereidingsresultaten. 

    Meer informatie over 'DualSteam '

    Automatische programma's 

    Moeiteloos naar het beste resultaat 

    Altijd perfect gaar: allerlei gerechten optimaal en gemakkelijk bereiden – met succesgarantie.

    Meer informatie over 'Automatische programma's '

    Bereiden onafhankelijk van hoeveelheid 

    Diverse hoeveelheden, dezelfde bereidingstijd 

    Altijd dezelfde tijd: of uw gerecht nu 100 g of 1 kg weegt, de bereidingsduur blijft steeds hetzelfde. 

    Meer informatie over 'Bereiden onafhankelijk van hoeveelheid '

    Sous-vide bereiden 

    Bereiding in een vacuüm 

    Voor een intensieve smaak : bij lage temperaturen worden gevacumeerde gerechten zeer behoedzaam bereid.

    Meer informatie over 'Sous-vide bereiden '
    Exclusief bei Miele

    Stomen onder druk 

    Gezond, smakelijk en snel 
    Alleen bij drukstoomovens

    Tijdbesparend en gezond: uw levensmiddelen zijn bij 101 °C tot 120 °C bijzonder snel gaar. 

    Meer informatie over 'Stomen onder druk '

    PowerSteam 

    De kortste bereidingstijden 
    Alleen bij drukstoomovens

    Niemand is sneller: de kleine ovenruimte en de uiterst krachtige stoomgenerator verkorten de gaartijden merkbaar. 

    Meer informatie over 'PowerSteam '

    Opbouw/Functie

    Externe stoomopwekking 

    Voordelig: stoom van buitenaf 

    De stoomopwekking buiten de ovenruimte voorkomt kalkafzetting en zorgt voor een lichte reiniging.

    Meer informatie over 'Externe stoomopwekking '

    Externe stoomopwekking 

    Voordelig: stoom van buitenaf 
    Alleen bij drukstoomovens

    Stoomopwekking buiten de ovenruimte: levensmiddelen worden gelijkmatig gaar en hun kleur blijft behouden. 

    Meer informatie over 'Externe stoomopwekking '

    Veiligheid

    Veiligheidssystemen 

    Automatisch uitschakelen voor maximale veiligheid 
    Alleen bij drukstoomovens

    Uw beschermengel: betrouwbare veiligheidssystemen garanderen veilig en comfortabel bereiden. 

    Meer informatie over 'Veiligheidssystemen '

    Accessoires en reinigingsproducten