Combi-stoomovens

Overzicht van alle productvoordelen - Combi-stoomovens

Bedieningsgemak

Thuisnetwerk met Miele@home*

Slim gekoppeld

Leef slim: met Miele@home kunt u uw huishoudtoestellen slim koppelen voor meer mogelijkheden.

Meer informatie over 'Thuisnetwerk met Miele@home' Extra digitaal aanbod van Miele & Cie. KG. Het Miele@home systeem maakt alle slimme toepassingen mogelijk. De functiemogelijkheden kunnen variëren naargelang het model en het land.

FlexiClip-geleiders* 

Uw gerecht: optimaal toegankelijk 

Ergonomisch en comfortabel: met de uittrekbare lade bereikt u eenvoudig en veilig uw gerechten in de oven. 

Meer informatie over 'FlexiClip-geleiders ' Patent: DE 10 2006 015 444 B4 (HFC 70, 71, 72, 92)

Tijdfuncties

Laat het tijdmanagement aan uw oven over 

Altijd op tijd: programmeer de starttijd, eindtijd en de duur van het bereidingsproces of de kookwekker. 

Meer informatie over 'Tijdfuncties'

SoftOpen en SoftClose

Zachte deurbeweging 

Geraffineerd en elegant : de deur opent en sluit met een zachte beweging – tot het einde.

Meer informatie over 'SoftOpen en SoftClose'

Vele gebruiksmogelijkheden

Diverse mogelijkheden

Stomen is ook ideaal om te blancheren, ontdooien, verwarmen, gistdeeg te laten rijzen of chocolade te smelten.

Meer informatie over 'Vele gebruiksmogelijkheden'

DirectWater plus

Altijd gebruiksklaar

Meer comfort dankzij verswateraansluiting: niet meer zelf het waterreservoir vullen en legen.

Meer informatie over 'DirectWater plus'

Motorisch openend liftpaneel met SoftClose

Meer dan een bedieningselement

Comfortabel: open en sluit met uw vinger het liftpaneel, daarachter vindt u het waterreservoir.

Meer informatie over 'Motorisch openend liftpaneel met SoftClose'

Bereidingsruimte

Led-verlichting

Het beste licht 

Spot on: de led-spot verlicht de ovenruimte optimaal en is bovendien bijzonder energiezuinig. 

Meer informatie over 'Led-verlichting'

BrilliantLight

Het beste zicht op alle niveaus

Krachtig en aangenaam : hoogwaardige ledspots zorgen voor optimale verlichting van uw ovenruimte.

Meer informatie over 'BrilliantLight'

Roestvrijstalen ovenruimte met lijnenstructuur 

Professioneel uitgerust 

Hoogwaardig en gemakkelijk te reinigen: ovenruimte van duurzaam roestvrij staal met speciale lijnenstructuur.

Meer informatie over 'Roestvrijstalen ovenruimte met lijnenstructuur '

HydroClean

Automatisch grondig gereinigd 

Glanzend schoon: dankzij HydroClean wordt de ovenruimte van uw Miele combi-stoomoven geheel automatisch gereinigd.

Meer informatie over 'HydroClean'

Diverse gebruiksmogelijkheden

Vis/zeevruchten 

Gezonde producten uit de zee: vis en zeevruchten worden perfect gegaard en behouden hun aroma en vorm. 

Ontdooien 

Zacht voor diepvriesproducten: deze kunt u behoedzaam op ca. 60 °C en dus onder ideale omstandigheden ontdooien.

Gistdeeg laten rijzen 

Luchtig en soepel: met deze alleskunner lukt ook gistdeeg; het rijst prima op 40 °C.

Desserts 

Het beste komt als laatste: ook desserts kunt u op verschillende manieren bereiden in de stoomoven.

Chocolade smelten 

Zoete verleiding: op 90 °C smelt chocolade zonder te klonteren en te verbranden, voor taarten en koekjes.

Warmhouden 

Wordt er iets later gegeten? Uw stoomoven houdt de gerechten automatisch tot wel 15 minuten warm voor u.

Bijgerechten 

Altijd erbij: aardappelen, rijst en pasta passen bij elk gerecht en leveren een hoge voedingswaarde. 

Blancheren 

Optimale voorbereiding: blancheer fruit en groenten om ze daarna met de beste kwaliteit houdbaar te maken. 

Ontvellen

Eenvoudig verwijderd: tomaten, nectarines, amandelen en meer kunt u na 1–4 minuten in de stoomoven ontvellen.

Soepen

Of romig of helder: soepen in talloze variaties zijn een geliefd voorgerecht.

Sap bereiden 

Maak lekker sap of gelei van fruit: door met stoom sap te bereiden, gebeurt dit op behoedzame wijze. 

Vlees 

Mals en sappig: vlees uit de stoomoven scoort met de intensieve eigen smaak. 

Inmaken 

Lang houdbaar: fruit, groenten, vlees en worst kunnen met de stoomoven bijzonder makkelijk worden ingemaakt. 

Inmaakglazen steriliseren 

Ideaal voorbereid: u kunt glazen optimaal desinfecteren voor het inmaken van fruit etc.

Groenten 

Puur natuur: door de behoedzame bereiding in de stoomoven blijft de eigen smaak behouden en eet u zeer gezond. 

Eieren koken 

Zacht, gemiddeld of hard? Op 100 °C heeft u in enkele minuten uw perfecte eitje bij het ontbijt 

Verwarmen

Alsof het vers is: gerechten van de vorige dag kunnen in enkele minuten op 80–100 °C perfect worden geregenereerd

Zuigflessen desinfecteren 

In slechts 15 minuten kiemvrij: zuigflessen kunt u snel en ongecompliceerd bij 100 °C desinfecteren.

Yoghurt bereiden

Zelfgemaakt: in slechts 5 uur kunt u op 40 °C met de stoomoven uw eigen yoghurt maken.

Vochtige doekjes verwarmen 

Verwen uw gasten: geef ze na het eten vochtige doekjes uit de stoomoven.

Eco-stomen

Ecologisch en duurzaam : spaar energie bij het stomen van uw levensmiddelen.

Genot

TasteControl 

Nagaren? Alleen als u dat wilt 

De functie TasteControl voorkomt ongewild nagaren en kan naar wens de gerechten warmhouden. 

Meer informatie over 'TasteControl '

MonoSteam 

Behoedzame bereiding voor optimale resultaten 

Snel en gelijkmatig: de stoom wordt verdeeld rondom de gerechten en zorgt voor een behoedzame bereiding. 

Meer informatie over 'MonoSteam '

Profi-functie

Optimale resultaten met Bevochtiging-Plus 

Beter bakken en braden met vocht: geniet van onvergelijkbaar luchtig deeg en bruine korstjes. 

Meer informatie over 'Profi-functie'

Automatische programma's 

Onstpannen bakken en braden gegarandeerd 

Heerlijke gerechten in een handomdraai: vis, vlees of groenten – alles wordt volautomatisch bereid. 

Meer informatie over 'Automatische programma's '

Bereiden onafhankelijk van hoeveelheid 

Diverse hoeveelheden, dezelfde bereidingstijd 

Altijd dezelfde tijd: of uw gerecht nu 100 g of 1 kg weegt, de bereidingsduur blijft steeds hetzelfde.

Meer informatie over 'Bereiden onafhankelijk van hoeveelheid '

Crisp-functie

Knapperig en krokant 

Perfect voor pizza en frietjes: door vochtvermindering ontstaat een knapperige, bruine buitenkant. 

Meer informatie over 'Crisp-functie'

3-in-1-principe

Alles in één toestel

Plaatsbesparend gecombineerd : ovengebruik, stoom- en combi-koken voor maximale flexibiliteit bij het koken.

Meer informatie over '3-in-1-principe'

Automatische programma's

Moeiteloos naar het beste resultaat

Heerlijke gerechten in een handomdraai: vis, vlees of groenten – alles wordt volautomatisch bereid.

Meer informatie over 'Automatische programma's'

MultiSteam Pro

Allround-talent voor gelijkmatige resultaten

De beste smaak: de stoom verdeelt zich gelijkmatig en snel – daardoor geniet u van optimale bereidingsresultaten.

Meer informatie over 'MultiSteam Pro'

Automatisch koken menu

Voor een compleet menu

Meerdere componenten tegelijk klaarmaken: de temperatuur, bereidingstijd en volgorde worden automatisch bepaald.

Meer informatie over 'Automatisch koken menu'

Combi-koken

Vochtige en droge warmte perfect combineren

Puur genieten : dankzij de combinatie van droge en vochtige hete lucht krijgt u ultieme bak- en braadresultaten.

Meer informatie over 'Combi-koken'

Automatische warmhoudfunctie

Beschermt de voedingsstoffen en het toestel

Niet meteen koud: de gerechten worden na einde van het bereiden nog 15 minuten automatisch warm gehouden.

Meer informatie over 'Automatische warmhoudfunctie'

Draadloze spijzenthermometer

Vlees en vis perfect gaar

Comfortabele controle : de juiste meting van de kerntemperatuur garandeert de gewenste gaarheid van het gerecht.

Meer informatie over 'Draadloze spijzenthermometer'

Onderhoud en reiniging

PerfectClean-uitvoering

Uniek anti-aanbakeffect voor moeiteloze reiniging 

Snel weer proper: etensresten kunnen zich niet hechten, waardoor reiniging zeer eenvoudig is.

Meer informatie over 'PerfectClean-uitvoering'

Opbouw/Functie

Externe stoomopwekking 

Voordelig: stoom van buitenaf 

De stoomopwekking buiten de ovenruimte voorkomt kalkafzetting en zorgt voor een lichte reiniging. 

Meer informatie over 'Externe stoomopwekking '

Programma's

Boven-/onderwarmte

Universeel inzetbaar en klassiek goed: hiermee lukken alle traditionele bak- en braadresultaten optimaal.

Stoomkoken

Behoedzame en gezonde bereiding : bij het stomen blijven bijzonder veel voedingsstoffen behouden.

Onderwarmte

Afzonderlijk bereiden: voor gerechten die au bain marie worden bereid of van onderen nagebruind moeten worden.

Eco-hetelucht

Bespaart stroom en tijd: gerechten kunnen energiebesparend bereid worden.

Grote grill

Veelzijdig voor binnen: hiermee kunt u ook grotere hoeveelheden steaks, worstjes, spiesen en meer grillen.

Profi-functie

Zoals vers van de bakker: het gebruik van vocht geeft onvergelijkbaar luchtig deeg en bruine korstjes.

Circulatiegrill

Van buiten knapperig, binnenin lekker sappig: ideaal voor kip, eend, schenkel, rollade en veel ander vlees.

Hetelucht Plus

Heerlijk luchtig: ideaal voor behoedzaam bakken en braden op maximaal twee niveaus.

Speciale toepassingen

Uniek wordt eenvoudig: diverse speciale programma's, zoals drogen, zorgen voor uitmuntend resultaat.

Profi-functie met braadautomaat

Optimaal braden: aanbraden gebeurt op hoge temperatuur, garen op individuele temperatuur met vocht-ondersteuning.

Profi-functie met intensief bakken

Pizza, quiche of vruchtentaart: met vocht-ondersteuning worden de bodems krokant en blijft het beleg sappig.

Profi-functie met Hetelucht Plus

Heerlijk luchtig: ideaal voor bakken en braden met vocht-ondersteuning op maximaal drie niveaus.

Profi-functie met boven-/onderwarmte

Klassiek goed: met vocht-ondersteuning lukken alle traditionele bak- en braadresultaten optimaal.

Mix & Match

Heerlijke gerechten in een handomdraai: met Mix & Match kunt u verschillende gerechten tegelijkertijd koken.

Eco-stoomoven

Ecologisch en duurzaam: bespaar energie bij het bereiden van uw levensmiddelen.

Gebak speciaal

Heerlijk gebak op tafel toveren: choux, krakelingen of cakebeslag worden als bij de bakker.

Combi-koken/Boven-Onderwarmte

Gerechten worden gelijkmatig van boven en onderen gegaard – voor het perfecte brood.

Intensief bakken

Of het nu gaat om pizza, quiche of vruchtentaart – de onderkant wordt knapperig, de bovenkant blijft sappig.

Sabbatprogramma

Gerechten tot 72 uur voorprogrammeren: het unieke sabbatprogramma laat ook langetermijnplannen toe.

Combi-koken/Grill

Vooral vis en vlees met een hoog vetgehalte worden heerlijk zacht en mals – met een knapperige huid of korst.

Combi-koken/Hetelucht Plus

De beste resultaten: dankzij extra vocht worden brood, broodjes of vlees optimaal en professioneel bereid.

Bovenwarmte

Afwerking voor het oog en de smaak: zo slaagt de volledige bereiding bij gratineren, bakken en nabruinen.

Sous-vide-bereiden

Culinair genot: vacuüm bereid vlees, groenten of fruit zorgen voor de ultieme smaakbeleving.

Accessoires en reinigingsproducten