Accessoires Miele@home

Welke accessoires passen bij mijn toestel?


Wetenswaardigheden over Miele@home

Thuisnetwerk met Miele@home

Hier hebt u alle vrijheid

"Vrijheid? Voor mij is dat kwaliteit van leven. Echt genieten kan ik pas als ik alles onder controle heb."*

Meer informatie over 'Thuisnetwerk met Miele@home'
Taalsturing

Alles onder controle zonder smartphone?

Vraag het toch aan Alexa! Voor de echt belangrijke dingen moet u uw handen vrij hebben. Zonder uw smartphone erbij te hoeven nemen, kunt u uw tostellen nu via taalsturing controleren: Met Amazon Echo en de Alexa Voice Service informeert u gewoon naar de status van uw toestellen of vraagt u om ondersteuning zoals bijvoorbeeld bij het kiezen van het geschikte wasprogramma - en hebt u toch nog alles onder controle.

Meer informatie over 'Taalsturing'
Smart Home

Is mijn Smart Home echt zo slim?

Pas als de dampkap ook communiceert met de verlichting in de woning. Een slim huis is pas echt slim als alle onderdelen goed samenwerken. En het gewenste comfort is er pas als alles centraal kan worden bestuurd. Met uitgekiende partneroplossingen kunnen de huishoudelijke Miele-toestellen in het thuisnetwerk worden geïntegreerd in een bestaand Smart Home. Zo kunt u echt genieten van de efficiëntie en het comfort van een echt thuisnetwerk.

Meer informatie over 'Smart Home'
a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile/a App - Recepten

Vakantieherinneringen ophalen?

Heel eenvoudig met het juiste recept. Bakken en koken kan iedereen - met de receptfunctie van de Miele@mobile App geen probleem. Met een smartphone of tablet hebt u snel het juiste recept en boodschappenlijstje bij de hand zodat u aan de slag kunt met uw culinaire verassing. Daardoor lukken lekkere recepten heel eenvoudig - ook als u niet dagelijks in de keuken staat.

Meer informatie over 'a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile/a App - Recepten'
a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile-/a app - Miele Assistent

Bergen wasgoed?

Met de slimme assistent bedwingt u alle bergen. In veel situaties vertrouwt u het liefst op een professionele ondersteuning, bijvoorbeeld als het gaat om een perfecte wasbehandeling. De interactieve Miele-assistent geeft u advies over het meest geschikte programma. Bij de bonte of de witte was, katoen of zijde, sterk of licht vervuild wasgoed: met de Miele-assistent bereikt u altijd optimale wasresultaten.

Meer informatie over 'a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile-/a app - Miele Assistent'
SmartStart

Goed humeur dankzij zonlicht?

En de stroom voor uw droogkast! U wilt graag de positieve energie van een zonnige middag gebruiken. In de tuin met het gezin en om energie duurzaam te gebruiken. Met SmartStart maken uw toestellen automatisch gebruik van de stroom wanneer de stroomtarieven bijzonder laag zijn.*

Meer informatie over 'SmartStart'
a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile-/a app - ShopConn@ct

Dagelijks gemakkelijk online shoppen?

Zo houdt u meer tijd over voor andere zaken! Aan kleinigheden moet men niet te veel betekenis hechten. Bijvoorbeeld de vraag of u nog genoeg tabletten voor de vaatwasser in huis heeft. Vertrouw op uw Miele-toestel: uw vaatwasser meldt het als tabletten, naspoelmiddel of zout bijna op zijn. En met ShopConn@ct kunt u gemakkelijk alles online bestellen, met smartphone of tablet.*

Meer informatie over 'a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile-/a app - ShopConn@ct'
Levensmiddelenservice

Ontbreekt er nog iets voor het nieuwe recept?

Gewoon koken wat u wilt, zonder te gaan winkelen. Als u geïnspireerd bent door een recept uit de Miele@mobile app, hebt u snel de juiste ingrediënten binnen handbereik: rechtstreeks vanuit de app kunt u eenvoudig de ingrediënten online bestellen bij de levensmiddelenservice en die worden comfortabel bij u thuis bezorgd. Comfort met slechts een paar klikken en zonder tijdsinspanning en boodschappentas.

Meer informatie over 'Levensmiddelenservice'
a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile-/a app - MobileControl

Spontaan feestje binnen een uur?

De koelkast is al iets kouder ingesteld. Perfecte gelegenheden houden zich niet aan een precieze timing. Om spontaan te kunnen genieten, hebben we MobileControl ontwikkeld. Want met de mobiele besturing hebt u ook onderweg alles onder controle. U kunt de koelkast met SuperKoelen alvast voorbereiden op verse levensmiddelen die u nu mee naar huis neemt en waarvan u gekoeld wilt genieten met uw vrienden.*

Meer informatie over 'a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile-/a app - MobileControl'
Miele@mobile-app

Per slot van rekening kunt u niet overal tegelijkertijd zijn.

Wat mooi! U doet altijd uw best en hebt alles graag onder controle. Om er onderweg ook zeker van te zijn dat thuis alles in orde is, kunt u de app Miele@home gebruiken. Daarmee controleert u de status van uw toestellen en krijgt u een bericht als bijvoorbeeld het wasprogramma is afgelopen. Ook als u op dit moment een belangrijkere opdracht te vervullen hebt.*

Meer informatie over 'Miele@mobile-app'
Scout RX2 app

Geen tijd voor de belangrijke dingen?

De nieuwe Miele-robotstofzuiger Scout RX2 met MobileControl neemt het stofzuigen uit handen. Waar u ook bent, uw vloer wordt voor u gestofzuigd.

Meer informatie over 'Scout RX2 app'
FAQ

Over het netwerk

Hebt u vragen over het Miele-thuisnetwerk? U vindt de antwoorden op vaak gestelde vragen via de volgende link.

Meer informatie over 'FAQ'
SuperVision

Gezellig in de keuken?

En u weet wat het wasgoed doet. Geniet gewoon van het hier en nu: vooral als het gezellig is in de keuken. Profiteer van het comfort van uw huishoudelijke netwerk: want met SuperVision hebt u een goed overzicht van de status van al uw huishoudelijke toestellen, ook als uw smartphone even niet binnen bereik is, door een snelle blik op het display van uw keukentoestellen*.

Meer informatie over 'SuperVision'
WiFiConn@ct

Wilt u gebruikmaken van de voordelen van Miele@home?

Starten in de wereld van het huishoudelijke netwerk is niet moeilijk, want het systeem Miele@home is heel eenvoudig. De aparte huishoudelijke Miele-toestellen verbindt u via WiFiConn@ct met het thuisnetwerk, wat betekent dat u een rechtstreekse verbinding maakt met uw eigen WLAN-router. De huishoudelijke toestellen op het thuisnetwerk controleert en bestuurt* u daarna gewoon met uw smartphone of tablet via de app Miele@mobile.

Meer informatie over 'WiFiConn@ct' afhankelijk van toestel en model