Hoe wilt u het apparaat bedienen?

Draaiknop met meerdere standen
De elektronische zuigkrachtregeling is in te stellen met een draaiknop met meerdere standen. Grafische symbolen voor de verschillende toepassingen maken het makkelijk het optimale vermogen te kiezen.
De zuigkracht past zich aan het vloeroppervlak aan. Zo kunt u de zuigmond gemakkelijk over de bodem laten glijden en wordt de vloer optimaal gereinigd.
Plus/min-voetbediening
Het zuigvermogen stelt u comfortabel in met de plus/min-voetbediening. U hoeft hiervoor dus niet meer te bukken. Ook hier helpen de grafische symbolen u met de keuze van het optimale vermogen.
Plus/min-voetbediening
Het ergonomische bedieningsconcept voorkomt dat u moet bukken. Ook hier helpen de grafische symbolen u met de keuze van het optimale vermogen. 
Plus/min-voetbediening
Het ergonomische bedieningsconcept voorkomt dat u moet bukken. Ook hier ondersteunen grafische symbolen de keuze van het optimale vermogen voor de toepassing.
Bediening via handgreep
Met tiptoetsen kunt u de stofzuiger in- en uitschakelen en de zuigkracht regelen. Indicatie van het ingestelde vermogen op de handgreep.
Elektr. bediening via handgreep
Bij deze variant is de vermogensindicatie geïntegreerd in de handgreep en daardoor altijd goed zichtbaar. Met een aparte knop kunt u de elektroborstel comfortabel in- en uitschakelen. 
afhankelijk van het modelKenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld