Je Miele toestellen koop je niet zomaar ergens.
Miele Center Dekempe heeft vele troeven in huis
om het verschil te maken.

Wij bieden onze KLANTEN een unieke Miele-Dekempe ervaring, een perfecte opstart met een betrouwbare na service, Wij gaan voor een duurzame beleving en hebben dan ook super veel lange relaties met onze klanten.

Welkom bij Miele Center Dekempe. Meer dan 60 jaar ervaring, gespreid over 2 generaties Dekempe. Het concept van een familiebedrijf blijven we hanteren om je te verzekeren van kwalitatieve producten en diensten. Gedurende al die jaren waren, en zijn we nog steeds, op onze vertrouwde locatie te vinden, vlot bereikbaar aan de belangrijkste invalsweg in Blankenberge. Enkele jaren geleden zorgden we op onze locatie aan de Brugse Steenweg voor een compleet nieuwe winkelervaring. Net zoals vroeger staat onze winkel 100% in het teken van Miele.

Onze Miele toestellen

Miele staat garant voor fascinerende technologie en uitstekende resultaten met minimaal energieverbruik. Dit geldt voor het hygiënisch en behoedzaam behandelen van wasgoed, vloeren, serviesgoed én veelzijdig genieten tijdens het koken en bakken. Dit is te danken aan de vele innovatieve functies die je alleen bij Miele vindt. Dit wordt bevestigd door de talloze eerste plaatsen bij gerenommeerde producttests overal ter wereld.

Bekijk ons gamma
Advies

Bij Miele Center Dekempe staat jouw ervaring centraal. Wij bieden niet alleen het gemak van een fysieke winkel, maar ook persoonlijk advies. Onze toegewijde experts staan klaar in onze toonzaal om je te begeleiden en je te helpen de perfecte beslissing te nemen. Met onze volledige specialisatie in Miele-producten nemen we graag de tijd voor elke klant.

Bij ons draait het om "KWALITEIT van MIELE, SERVICE van DEKEMPE."

Interesse? Maak gerust een afspraak, zelfs buiten onze reguliere openingsuren!

Installatie

Wij staan garant voor een perfecte installatie.
Onze deskundige installateurs brengen de apparaten rechtstreeks bij jou thuis en zorgen voor een vlekkeloze installatie en opstartprocedure.
Nadien overlopen we de uitleg van het toestel en demonstreren we de verschillende mogelijkheden. We zorgen ervoor dat u jouw toestel onmiddellijk optimaal kan gebruiken.

En is er iets niet 100% duidelijk, dan staat ons team klaar om je van de nodige tips te voorzien en hulp te bieden.

Acties en promoties

Ontdek nu exclusieve aanbiedingen en onweerstaanbare promoties bij Miele Center De Kempe!

Klik hier om te profiteren van buitengewone kortingen en kansen om jouw thuis naar een hoger niveau te brengen met hoogwaardige Miele-apparatuur.

Professional

In de professionele wereld zijn wij de nummer 1 in België. Met onze uitgebreide ervaring staan we klaar om u te adviseren bij het maken van de juiste apparatuurkeuze. Ontdek onze showroom, waar was- en droogautomaten met een indrukwekkende capaciteit tot 20 kg op u wachten voor testen.

Met een indrukwekkende lijst referenties, waaronder bakkers, slagers, kapsalons, hotels, restaurants, voetbalclubs, scholen en wasserettes, kunt u vertrouwen op onze expertise. Of u nu één enkel apparaat nodig heeft of een complete inrichting voor een wassalon, wij zijn er voor u.

Onze technici zorgen voor een vlotte en efficiënte service na verkoop. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, vragen we u vriendelijk om een afspraak te maken. Samen maken we uw zakelijke ambities werkelijkheid.

Mis het niet! Ontvang als eerste al onze kortingen, nieuwtjes en recepten.
Nieuwsbrief
Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld, in lijn met de GDPR-richtlijnen. Meer info in ons Privacybeleid.