Op een bijzondere manier koken

Grillplaat
Vlees, vis of groenten kunnen op de grillplaat bijzonder smakelijk worden bereid. Door twee afzonderlijk te bedienen grillzones kunt u de warmtetoevoer zelf regelen, zoals tegelijkertijd grillen en warm houden. Precies zoals u dat lekker vindt: zo wordt bij gebruik van de grill met watervulling het gerecht bijzonder mals. Gebruikt u lavasteentjes, dan krijgt het gerecht die karakteristieke grillsmaak.
Teppan Yaki
De gerechten worden rechtstreeks op de hete, roestvrijstalen plaat bereid. De Miele TeppanYaki beschikt over 2 apart bruikbare verwarmingsringen: zo kunt u meerdere gerechten gelijktijdig met verschillende temperaturen bereiden of warmhouden.
Friteuse
Voor liefhebbers van knapperige, hartige specialiteiten is de friteuse het aangewezen toestel. De melding dat de ingestelde temperatuur van de olie is bereikt, zorgt voor optimale resultaten en voor een veilige bereiding. Acrylamidevorming wordt zo voorkomen. U kunt in de friteuse niet alleen met olie werken. Met de pasta-inzet kunt u snel en eenvoudig uw favoriete pasta bereiden.
Weegschaal
De weegschaal past volledig binnen het assortiment ProLine-elementen van Miele. De plaat is gemaakt van zwart veiligheidsglas. U kunt er ook gemakkelijk hete pannen of schalen op zetten. Met een contrastrijk display en een handige doorweegfunctie.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld