Automatische dosering met geïntegreerde PowerDisk.

Uitstekende reinigingsresultaten
Ervaar uitstekende reinigingsresultaten met onze innovatie: 's werelds eerste automatische dosering met geïntegreerde PowerDisk heet AutoDos, ontwikkeld door Miele. We hebben onze vaatwassers en ons exclusieve poeder heel nauwkeurig op elkaar afgestemd. Het poeder wordt op basis van het gekozen programma automatisch gedoseerd, in precies de juiste hoeveelheid en op het optimale tijdstip. Zo kan er ook meerdere keren tijdens een programma worden gedoseerd. In het programma Automatic meet een sensor de vuilgraad en wordt de dosering daar automatisch op aangepast.
Maximale bedieningsvrijheid
De nieuwe generatie vaatwassers bieden maximale bedieningsvrijheid. U kunt de automatische dosering AutoDos met geïntegreerde PowerDisk gebruiken, of op de klassieke wijze tabs of poeder doseren via het doseervak. U bepaalt steeds welk reinigingsmiddel wordt gebruikt.
U hoeft niet meer bij elke vaatwasbeurt, maar pas na ongeveer een maand weer aan spoelmiddel te denken, doordat de innovatieve doseertechniek via PowerDisk ruimte biedt voor voldoende poeder voor gemiddeld 20 spoelbeurten*. Daarmee geniet u van nieuwe vrijheid. En hetzelfde geldt voor AutoStart*: één keer programmeren is voldoende, daarna wast 's werelds eerste autonome vaatwasser automatisch op het gewenste tijdstip op de geselecteerde dag. Zo wordt uw leven eenvoudiger en profiteert u van uniek comfort.
In het programma ECO 50 °CKenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld