Gewoon magie 

Kan vis in een blok ijs worden klaargemaakt? Slechts één van de vragen, waarmee wij ons dagelijks bezighouden. Want alleen als je het onmogelijke waagt, kun je voor klanten 1000 nieuwe mogelijkheden waarmaken. Van de elektrische vaatwasser via de inbouwstoomoven tot aan de culinaire lade hebben toestellen van Miele al sinds decennia nieuwe maatstaven gesteld. En wij zetten de toon vanaf 2019 opnieuw met GENERATION 7000. Met talrijke innovaties die in geen enkele moderne keuken mogen ontbreken. 
Vis in ijs 
Met de Dialog Oven hebben wij een volledig nieuwe manier van koken uitgevonden. Want met de M Chef-technologie worden levensmiddelen in hun geheel gegaard en niet, zoals tot dusver, van buiten naar binnen. Zo is een vis daadwerkelijk in een blok ijs te garen, zonder dat dit smelt. Een unieke technologie die de creativiteit van hobby- en sterrenkoks tegelijkertijd inspireert en hen verandert in ware tovenaars. 
TasteControl 
Ook de conventionele ovens van de GENERATION 7000 creëren bij het koken nieuwe ruimte. TasteControl voorkomt bijvoorbeeld met het automatische openen van de ovendeur ongewild doorkoken en behaalt daarmee altijd veilig en betrouwbaar de gewenste gaarheid, zodat u zich ontspannen kunt richten op uw gasten. 
FoodView 
En dankzij FoodView kunt u uw gerecht via een camera in de oven altijd in het oog houden, zelfs wanneer u even niet thuis bent. Hierbij kunnen de temperatuur en tijd gemakkelijk via de app worden bestuurd. 
Deze en meer van onze innovaties, gekenmerkt door het “Exclusief bij Miele”-zegel, willen wij u in de volgende hoofdstukken uitgebreider voorstellen. 
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld