Ongelofelijk eenvoudig 

Intuïtieve bediening met één druk van de vinger is reeds beschikbaar voor vier van onze vijf verschillende varianten: M Touch en M Touch S bieden hebben volledige touchdisplays. DirectSensor en DirectSensor S bieden besturing via sensortoetsen en een tekstdisplay. Afhankelijk van degene die kookt, is daarbij de taal vrij te kiezen. Onze variant EasyControl wordt via de klassieke regelaar bestuurd. Het design van de verschillende bedieningsvarianten is altijd volgens hetzelfde concept en betovert door genialiteit, een lange levensduur en een uitstekend uitgedachte details. A TOUCH OF GENIUS.
M Touch
Maximale elegantie ontmoet het hoogste comfort. Met de innovatieve volledige touchdisplay blijven wat betreft esthetiek en comfort geen wensen over: u bestuurt uw toestel snel en intuïtief via rechtstreeks typen of eenvoudig vegen op de display. Veel functies kunnen worden geselecteerd door ze met één vinger aan te raken. Tekst en symbolen worden steeds optimaal weergegeven. Nieuw: de kleur kan worden omgezet naar een lichte versie, perfect bij gebruik van witte toestellen.
M Touch S
 Geraffineerd in uitstraling en functie. Onze beproefde M Touch-technologie is ook op een smaller design verkrijgbaar, zonder hierbij te moeten inboeten aan functionaliteit.
DirectSensor
Snelkeuze plus vierregelige tekstdisplay. Via de sensortoetsen kan onder andere de gewenste toepassing gekozen worden. Verdere functies en instellingen worden op de vierregelige tekstdisplay getoond
DirectSensor S
Snelkeuze plus eenregelige tekstdisplay. Via de sensortoetsen kan onder andere de gewenste toepassing gekozen worden. Verdere functies en instellingen worden op de eenregelige tekstdisplay getoond
EasyControl
Comfortabel en snel. De bediening gaat hier via twee drukknoppen en een weergave voor statusinfo zoals temperatuur- en tijdsinstellingen op een riant gedimensioneerde lcd-display met 7 segmenten.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld