De volmaaktheid van de reductie

De meest innovatieve techniek met een exclusief, tijdloos ontwerp: hier heeft Miele-productontwikkeling altijd al naar gestreefd. De Miele ArtLine Design-serie bouwt de nieuwste generatie inbouwapparatuur, die precies dit motto volgt. De puristische elegantie van de volledig greeploze voorpanelen is een statement voor een binnenhuisarchitectuur van de buitencategorie. Ontdek het eerste, echt greeploze keukendesign. De greeploze toestellen zijn leverbaar in de kleuren grafietgrijs en obsidiaanzwart. Dat is Miele. Dat is 'Immer Besser'.
Miele ArtLine - het concept met trendy kleuren
Volg de nieuwste kleurentrend voor keukens met grafietgrijs. De donkere en koele tinten stralen pure elegantie uit en onderstrepen het bescheiden ontwerp. De rechte lijnen van het design geven uw keuken een unieke uitstraling. Miele ArtLine-toestellen zijn ook verkrijgbaar in het kleur obsidiaanzwart.
Miele ArtLine - de gehele keuken
Diverse Miele-toestellen in een nieuw design en afgestemd op uw eigen wensen:
Miele ArtLine - de greeploze perfectie
Alle keukenoplossingen van Miele voor uw premiumkeuken. Alles bij de hand: naast de keuken-inbouwapparatuur van de designserie Miele ArtLine kan uw premiumkeuken met nog meer toestellen worden uitgebreid. Voor een perfecte vormgeving tot in de kleinste details − van koffiemachines tot kookplaten.


Koffiemachines
Onze koffiemachines met maalsysteem zijn echte alleskunners als het gaat om overheerlijke koffie. Ze sluiten naadloos aan bij de ArtLine-inbouwapparaten.


Koel- en diepvrieskasten
De inbouwkoel- en diepvrieskasten houden uw voedingsmiddelen lang vers, op een efficiënte, perfect georganiseerde manier. U kunt kiezen uit een groot aantal modellen.


Vaatwassers
U opent onze volledig geïntegreerde vaatwassers met Knock2Open zeer eenvoudig door op de deur te kloppen.


​​​​​Dampkappen
Ook de dampkappen van Miele zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waardoor ze altijd perfect passen in uw keuken.


Kookplaten
Onze keramische kookplaten met en zonder inductie kunnen volledig geïntegreerd worden en zijn zonder knoppen te bedienen.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld