Individueel vormgeven met kleur en materiaal

Miele-inbouwapparaten passen niet alleen wat betreft vorm en materiaal perfect bij elkaar. Om ook voor de complete keuken een harmonisch totaalbeeld te verkrijgen speelt de kleur een ondersteunende rol. Miele biedt vier kleurconcepten met RVS, briljantwit, obsidiaanzwart en havannabruin, die zich harmonisch in een traditionele, eigentijdse en moderne keuken- en woonstijl laten integreren.
PureLine - roestvrij staal
Diepzwart glas vormt een sfeervolle achtergrond.De opvallende roestvrijstalen greep is het enige element dat uitsteekt. Het samenspel tussen glas en roestvrij staal voelt vertrouwd aan. Meerdere apparaten vullen elkaar aan en vormen een onafgebroken horizontale lijn.
PureLine - obsidiaanzwart
PureLine in obsidiaanzwart straalt superieure esthetiek uit. De fronten kenmerken zich door puur glas – ingetogenheid die tot in de perfectie is geslaagd. Licht en schaduw creëren reflecties. Ze verlenen het oppervlak diepte en elegantie.
PureLine in briljantwit
Voor boeiende contrasten in gekleurde keukens of voor naadloze integratie in witte keukens: PureLine in briljantwit koppelt minimalisme aan exclusiviteit. Het geheel straalt ongedwongenheid uit en er wordt ruimte gelaten voor veel combinatiemogelijkheden.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld